dissabte, 2 de febrer del 2008

A PARTIR DE LA MITJA NIT...


Wenu, avui actualitzo "ipso facto", són 2/4 de 6 del dematí del 2 de febrer, acabo de tornar del barri de més amunt(Botarell) a ofegar les penes amb la Mitjanit...i la veritat és que poc hem pensava que la nit seria tan solidàdria, erem "pocs" però ben avinguts, que és lu principal ;p

Nasdepallasso arribava una mica tard a la festa per raons futbolístiques pero just a temps per alegrar les vides de tots...els Hools de Vinyols, l'Aleixar, Maspujols(merci pel pin del Batman i visca la dgira!), Mambri, Riude i tot els altres municipis que avui s'han solidaritzat amb nosaltres...nomès per vindre ja us mereixeu el nas d'or,jeje(temps al temps).

Una nit distreta, amb molts coneguts i molts altres per conéixer...però la companyia del nas vermell i la vostra solidaritat ha sigut essencial. Quan tinguem els papers en regla i l'objectiu dels 1000 nassos sigui una realitat sereu dels primers als que farem l'entrevista, així que aneu practicant les peripècies que venim!!!!

La festa...com veieu ha sigut vermella, com ha de ser. Sense Vosaltres no hi hauria nasdepallasso i, sense nasdepallasso, la vida seria gris...LLARGA VIDA A LA FESTA I LLARGA VIDA A LA MITJANIT!!

Pd: Joel i Miquel...orgull de classes us la perdonem pero no oblidem! ;p

fotos aquí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

eiiii nen com yu cuurres mola aixoo eeee seses a kada festa de bota ta vull veureee ke mola



alex projecte rastaass

Stoo & Peed ha dit...

Jejeje, si si...trankil k n faltarem en cap festa,ni de botarell ni d cap altra vila. Sigui jo o sigui un altra membre d nasdepallasso sempre hi haurà una càmara i un nas preparat :p

TU TAMBÉ T'EL POTS POSAR!!