dimarts, 29 de gener del 2008

La Girasol (fins que surti el sol)

Lo promès es deute. Ahir, amb una petita representació de la companyia del nas vermell, ja que no estàvem tots els que érem(però érem tots els que estàvem,que també és important), ens vam desplaçar fins a Salou a veure l'orquestra Girasol. No va faltar cervesa i això que els preus estaven força be, i a Salou no poden presumir de rebentar preus precisament.

Be, doncs després de mirar el cartell de preus 2, 3, fins i tot 4 vegades per assegurar-me de que no estava sota l'efecte de cap substància alcohòlica (encara) vam comprar... uns quants tikets per evitar cues, i tot seguit: a ballar macarenas, coyote dax, estopas, congas...si amics, la vida al circ a vegades et fa jugar males passades.


L'ambient va anar de menys a més (com la música), llàstima que no estàvem tots els artistes al complet, però en fi, nasdepallasso va tornar a ser co-protagonista, juntament amb la cervesa i tots els cracks que vau participar del nostre peculiar sentit de l'humor (gràcies Noelia per la teva petita ajuda, jeje). Tot i els problemes sorgits amb el nas suplent, ningú va desistir de posar-se'l.

Gràcies per la vostra simpatia, aquesta és la mentalitat que ens agrada!! jajaja

ENS VEIEM A BOTARELL AMB LA MITJANIT!!!
--> si voleu veure les fotos feu click aquí<--