dimarts, 29 de gener del 2008

S'han acabat els exàmens!!

Doncs si amics del nas vermell, aquest dijous els treballadors socials vam acabar els examens i quina millor forma de celebrar-ho que fent un soparet i acabant de festa a l' Antàrtida. Si, si tal com ho sentiu, a l'Antàrtida, allí amb les foques, els pingüins, els ossos polars... Hi va haver de tot: xupitos, borratxeres, vomitades, hobbits, orcos, el paco, i molta mes gent!
Realment va ser un dijous molt divertit i ens vam reunir molts amics i coneguts, tot i que no va faltar l'altre tros de nas, que no se'n perd ni una!!!!


Si vols veure les fotos, clicka al nostre amic pingu!
Doncs després de tan beure, fumar, riure i ballar no podia faltar el nostre amic, aquell q no es perd cap festa, aquell q sempre esta amagat i que surt en els millors moments, tan esplèndid, amb la seva forma rodona, d'aquell color vermell llampant..

Tot i que aquesta vegada va ser poca la gent que si va enganxar, agraïm a akelles persones que van voler difrutar de la festa i que es van atrevir a posar-se'l, treient a la llum la seva ànima de pallasso, xq en el fons tots la tenim; alguns més amagada i d'altres que amb la cara ja paguen.

Bé companys, nasdepallasso es despedeix però només fins demà, en que una meitat faltarà però que l'altra treballarà de valent per seguir universalitzant la nostra causa. Serà a Salou amb l'Orquestra Girasol, així que si vols unir-te a la festa i poder gaudir de posar-te l'amic nas, allí estarem. Fins aviat camarades rojos!!