dimecres, 8 d’octubre del 2008

SENGLAR ROCK 2008

Clicka la imatge per veure les fotos del Senglar!!!

En primer lloc disculpes. Mil disculpes. Vuitanta set mil sis-centes curanta tres disculpes per no haver actualitzat abans. La gent ens aturava pel carrer, ens insultava, ens pegava, ens llençava objectes, ens escopia... i és q tenien tota la raó del món, fa 3 mesos q no actualitzem!! però això s'ha acabat, nasdepallasso torna amb força i no pensem defraudar més als nostres seguidors.
I comencem amb la primera festa q toca actualitzar, i no és pas cap altre q el senglar rock.
Què dir d'aquesta gran festa? La primera de l'associació nasdepallasso i realment un gran cap de setmana.
Començare comentant les grans troballes que vam fer allà. Si senyoretes, sou vosaltres, Montse, Neus, Irene i Maite. Vosaltres vau ser el gran tresor d'aquesta acampada, i coneixeus va ser una gran sort per nasdepallasso. Desde aquestes lletres vull fer un homenatge a la vostra alegria, la vostra simpatia i les vostres rialles q tantes bones estones ens van donar. Sobretots ens u vam passar molt bé amb les xafarderies, e Neus i Irene?? jeje.
Que més que més, van ser tantes coses... Els peresipomes lligats a un arbre, com us vau posar en aquell fregat e nois??? La dgira fent de les seves i omplint de batmans tot Lleida, (el farem president de Catalunya), l'Aloma i la Txell contentissimes i rialleres a tota hora, el polvazo 1 i el polvazo 2 e noies... el Pau passant-s'ho de conya menys una nit que el cos va dir prou, el Pinxu q ara ve ara va.... la meitat del nas que va caure estès a la tenda amb la motxilla i les bambes posades... hi ha tantes anècdotes d'aquell cap de setmana que l'únic q keda esperar es q arribi l'any q ve i q tot això es torni a repetir i enkara millor. Moltes gràcies a tots. I visca els nassos vermells!!