dijous, 8 de maig del 2008

VIÑA-RICKISSMO '08

Diuen que quan algo es planeja massa acaba per no sortir del tot bé, Villarobledo: l'excepció que confirma la norma, encara m'estan cosint els abdominals de partir-me la caixa.Van ser 4nits i 4dies espectaculars!!

clicka aquí x veure les fotos del Viña

Com podria fer un resum de com va nar tot? no se ni per on comensar...hem quedo amb les escapades a la Rave amb les lleganyes encara als ulls, els calamars infinits, els cervells vaporitzats de bon matí per la calda que feia dins les tendes, el tornado, els buda's del Juanito, el reforzador, les visites "al palo", la gent que es pega i no s'enfada(xD), el doblador, les dutxes express al carrer, el miler de red-bulls (and others) ingerits, la conga del viña, les mascotes en pleno apogeo y jolgorio, el killer, bocatas a mil (un més i hem tallo les venes am la crosta del pa) o el xou post concert...de totes maneres crec que podria estar 2 dies i no acabaria tampoc, jejeje.

Per últim donar les gràcies als xouman's i les xougirl's (BRUTTTAL...!) i especialment a la meva companya de Xou, a tota la flora i fauna del viña:ossos panda, gambes, lleons, flamenquillos, monges,obèlix...i tots els crack's que segur que hem deixo i que es mereixen unes linies a la web.

Agur i fins el Viña 2009!!

PD: Ande andará mi toalla?? xDDDDDDDD