dissabte, 1 de març del 2008

Nasbirday de la Samsó

Dijous 28 de febrer. La Núria Samsó compleix 21 anys, q ja és dir!!!!
Una nit molt entretinguda, amb companys cargols de tota mena, i com no, nasdepallasso allí per animar la festa. A la plaça dels carros ens vam fer esperar, com no podia ser d'altre manera, és q no podem canviar!!
De camí cap al restaurant, "un pokito de dinero pa gasolina por favor" Aleix i Taró, que en sou de bones persones!! Després un sopar divertit: uns que volien uns 90, 60, 92, que tot i q semblin les mesures perfectes d'una dona eren els plats que volia el nostre amic Aleix; els huevos rotos, que més que un plat allò era un error de cuina que s'ho van fer venir bé per servir, i per acabar un pastís ben negre que ningú es podia menjar.
Per intentar fer del sopar alguna cosa més intel·lectual, uns quants jocs de pensar, eh Albert? Aleix, ja as aconseguit partir-ho pel mig i descobrir el truc?



Clicka als amics cargols per veure les fotos

Més tard i ja amb la panxa ben plena, tots cap a l'Antàrtida que la Samsó paga xupitos! Uns traguets per akí, uns xupitos per allà, el Pigat com a casa seva i sobretot el bon rollo i l'alegria que nasdepallasso porta dins les venes. Aquest cop es pot dir que l'alegria nassenca va traspassar fronteres i va anar de punta a punta de món, ja que van volguer participar de la festa roja des d'un noi americà fins a un xinès. Així que seguim fent gran la nostra causa!

En fi, que avui m'estic fent pesat de tan escriure, només dir que aquesta nit de dissabte nasdepallasso es dirigirà cap al moll de costa de tarragona per compartir l'alegria amb l'orquestra Girasol i amb tots els camarades que allí trobem. I res més, gràcies Samsó per deixar-nos compartir l'alegria de que facis anys i fins a la pròxima companys!

1 comentari:

Stoo & Peed ha dit...

només afegir k la girasol va estar b, k la cosa va ser singular(i no plural) i k com a mesura d protesta vai decidir k akella nit n es farien nassos ja k a l'encapsalament de la pagina ho diu ben clar: "dos xikets de montbrió del camp"

salut i sabata plana!!!