dimarts, 19 de febrer del 2008

ALEIXARCONFETILISTICOESPIALIDOSO

Com ja sabieu tots, la Girasol es va deixar caure per l'Aleixar, atrapats entre una allau de gent...i no m'extranya!quanta gent hi havia? 200/300 persones? Doncs després de molt pensar-hi (i alguna que altra cervesa) nasdepallasso ens hem plantejat seriosament apostar per una forta inversió en un pitus d'urbano(o del serenu, depenen de l'economia, jaja), algú ha de controlar el trànsit!! i nosaltres ens oferim al poble.

Bé, un cop dit això, assenyalar que la nit va ser moguda, mai millor dit, poques fotos, això si...però justificades,jeje(no sigueu impacients, a finals d'any hi haurà un nas a cada racó del país i el vostre no hi pot faltar).
Dins del recinte, hi havia molta gent nova i els bandolers de sempre: els joves de l'aleixar, cargols més no en vulguis(Guillem i Màrius, li posarem el nas al Batman, ja ho veureu!), els hool's -aquí, allà i on sigui!-,gent de Riudoms...i confeti, molt confeti...per menjar, per beure, per embrutar el cotxe...i un rastre desde l'Aleixar fins al llit.

per veure les fotos clickeu el cantant de la Girasol!!!

Per últim agraïr al mític cantant de la Girasol, que pel que es veu ja plega alegu, però avans de fer-ho també va "volguer" pujar al carro amb en paf, la bruixa calixta i com no...en batman! jaja. Gràcies a tots, fins la pròxima!!