dimecres, 2 de gener del 2008

Cap d'any rodó(i vermell)


1 de gener. 01:30 de la matinada. Carpa St. Antoni Montbrió del Camp

Unes copes per cel·lebrar el 9any(wenu, més aviat eren gots...i de plàstic), fotos, somriures, animalades(més no en vulguis) i en sec, sense que ningú ho sospités...pam! la bossa de cotilló. Poc ens pensàvem en aquell moment que aquella bossa, rància i platejada, ens canviaria la vida a tots...inclosa la vostra.

A l'interior hi vam trobar la solució a l'aborriment i les festes decaigudes en les que acabes parlan amb lo milloret de cada casa sense acabar d'entendre res...en fi (jeje)...doncs entre els espantasogres, confetis varis, màscares i gorros de paper s'hi trobava ell...sol, trist, sense amix, demanant la oportunitat de ser escoltat i poder canviar el món. Nosaltres, en un considerable estat d'embriaguesa el vam saber acollir i escoltar com es mereix; el nas de pallasso.

La nit no hagués sigut la mateixa. Gràcies a tots/es els/les montbrionencs/es i cambrilencs/es(ufff...que cansat és ser políticament correcte) que vau escoltar la veu de la vostra infància a través d'ell i us vau apuntar al nostre petit(però gran) club i als que no ho vau fer...trankils, nasdepallasso no tanca per vacances, treballa el doble!!!

si vols veure els primers nassos fes click a aquet cartell